Kurumsal

Hakkımızda

1953 yılında Rize'nin ilk Otel işletmeciliği, butik çay ve çörek evi ile başlayan ve 1985 yılında Ankara’da unlu mamuller ve pasta imalatına geçen firmamız, 2002 yılından sonra İstanbul’da da başlayan pasta, tatlı, dondurma ve kafe yatırımları ile büyümeye devam etmektedir. Gelişen gıda sektöründe fiyat ve rekabet ortamına paralel olarak, müşteri isteklerine her yönüyle uygun, kaliteli ve güvenilir ürünleri, insan ve çevre sağlığını ön planda tutarak sunmaktadır.

Müşterilerimizin sağlığına en az kendi sağlığımız kadar önem vererek hammadde temininden, ürünlerimizin müşterilerimize ulaştırılmasına kadarki süreçteki tüm faaliyetlerimizde gıda güvenliği odaklı çalışmak, bizim en önemli prensiplerimiz arasında yer alır. Şirketimizi kalite ve güvenle özdeşleştirmeyi, insan sağlığına saygı esaslı üretim teknolojisi ve ürün kalitesini sağlamayı, faaliyetlerimizde mevzuat kuralları ve hijyen kurallarını uygulamayı, personelimizin niteliklerini iyileştirmeyi, rekabetin olduğu piyasalarda sürekli gelişen ve kalıcı bir firma olmayı amaçlamaktayız.

Her koşulda adalet, saygı, açıklık ve dürüstlük temel ilkemizdir.